Božićni sajam u Biogradu; AJ Trio i Elena Stella, mažoretkinje, izlagači rukovotvorina, kobasice, kuhano vino i Djed Mraz

Iza nas je uspješan drugi po redu Božićni sajam i sve je spremno za novi sajam koji će se održati sutra, 10.12. s početkom u 18:00 h u Biogradu u parku kod kolodvora. Iznimno dobru predblagdansku atmosferu koju su nam prošlu subotu prenijeli članovi benda Zaratino nastavit će ovaj puta AJ Trio ft. Elena Stella. Nastup će imati i Dječji vrtić Biograd, dramska sekcija Osnovne škole Biograd te biogradske mažoretkinje.

Naravno, sajma ne bi ni bilo da nije naših vjernih izlagača koji upotpunjuju sliku Božićnog sajma pa nas tako i ovaj puta očekuju: Kreativna udruga Karta Kanta, Udruga Jadranski kovač, Udruga Selekta, KUD Kralj Tomislav, KUD Sv. Ivan Medviđa, OPG Mateo, Marija Balen, Tatjana Sikirić, Marija Stipković, Marica Tolić, Fedora Bačinić, t.o. Sandra, t.o. Gogi, Udruga Hippocampus, OPG Ante Grdaš, Dječji vrtić Biograd, j.d.o. Frita, Angelus d.o.o., Društvo Naša djeca, OPG Čirjak, Bara&Nensi, Kule Biograd d.o.o., t.o. Školjka, Stanka Glinac, Udruga Matice umirovljenika Biograd na Moru, Božana Mitrović, Školska zadruga Lavanda te Srednja škola Biograd na Moru.

Oni će nam po običaju nuditi svoje rukotvorine, božićne ukrase, prirodnu kozmetiku, peći će kolače, dijeliti će kobasice s roštilja, kuhano vino, čučku, riblje specijalitete i mnoštvo drugih stvari. Niti ovaj sajam neće proći bez ponija koji će biti u parku i kojeg će djeca moći jahati ili se slikati s njim. Spominjući slikanje ne smijemo nikako zaboraviti na Djeda Mraza koji će doći kako bi čuo božićne želje sve djece i kako bi im podijelio poklone.
Stoga povedite svoje najmilije i pridružite nam se na dobroj zabavi u gradu i istinskom predblagdanskom ugođaju.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...