‘Budi dobar i ništa više’, poručuje Mila Elegović pjesmom ‘Noina arka’

Blagdanski ugođaj itekako se osjeti svugdje oko nas, a radijskim eterom plove najljepše, najtoplije božićne pjesme, koje nose posebne poruke.

Noina arka’ Mile Elegović, jedna je od onih pjesama koje će vas osvojiti na prvo slušanje. Kako kaže sama Mila, ova pjesma nosi jednostavnu istinu, istinu koje uvijek trebamo biti svjesni – Budi dobar i ništa više!

‘Posvećena je ljudskim i nebeskim anđelima, kao i čudima koja za mene ipak postoje. Sretan Božić svima i ne zaboravite da Noina arka preživi sve bure, oluje i nevolje’, poručuje Mila.

Pjesma je nastala u autorskoj radionici same pjevačice, kada je u pitanju tekst, dok je glazbu napravila zajedno sa Zvonimirom Dusperom Dusom.
Aranžman pjesme djelo je Dusa i Mateja Meštrovića.

Mila je snimila i video spot, koji prati priču, stoga predlažemo da sami pogledate i poslušate ‘Noinu arku’, koja će vas zasigurno zagrijati u ove hladne dane.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...