Coca-Colin božićni kamion na turneji obilazi gradove i prikuplja igračke za potrebite; Sutra i u Zadru

Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji je s Hrvatskim Crvenim križem organizirala božićni kamion koji će do kraja prosinca obići cijelu Hrvatskuradi prikupljanja donacija za potrebite. U sklopu svoje velike turneje poznati Coca-Colin božićni kamion danas kreće s obilaskom osam gradova u cijeloj Hrvatskoj u razdoblju od 12. do 23. prosinca. Turneja Coca-Colina božićnoga kamiona kreće danas iz Zagreba, a 14. prosinca proći će i glavnim ulicama Varaždina, 15. prosinca Zadrom, 16. i 17. prosinca Splitom, 18. Prosinca Pulom, 19. prosinca Rijekom, 20. prosinca Slavonskim Brodom, 21. prosinca Osijekom te će se ponovno provozati Zagrebom 22. i 23. prosinca šireći blagdanski duh uz prigodne pjesme i pozivajući na dobra djela. Na Advent u Zadar će navratiti oko 17 sati, na putu za Supernovu.

„Ovim projektom Coca-Cola, kao tvrtka koja aktivno sudjeluje u pomaganju lokalnim zajednicama, želi potaknuti i druge da se uključe u humanitarno djelovanje. Iznimno nam je drago da ćemo ovim vrijednim projektomusrećiti mnoge i tako čaroliju blagdanskoga darivanja prenijeti na naše sugrađane kojima to najviše treba. Bitno je prepoznati potrebe drugih te vjerujemo da ćemo se tako još više ujediniti i ukazati na pravu vrijednost Božića“, izjavila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Maria Anargyrou-Nikolić.

Svaki će dan od 17 sati do 20 sati Coca-Colin božićni kamion stati na točno određenome mjestu u pojedinom gradu, a Djed Božićnjak poslušat će želje djece koja će se imati prigodu s njim i fotografirati te darovati svoju igračku. Prikupljene će igračke Coca-Cola darovati Hrvatskomu Crvenom Križu i tako proširiti val dobrote i ljubavi.

„U našem društvu živi puno ljudi kojima je potrebna pomoć i Hrvatski Crveni križ toga je svjestan tijekom cijele godine. Ipak, blagdansko vrijeme idealna je prilika da se prisjetimo svi njih koji žive u težim uvjetima od nas. Za dobro djelo potrebno je samo malo dobre volje i vjerujemo da nje ovih dana neće nedostajati. Zahvaljujemo našem dugogodišnjem partneru Coca-Coli na akciji koju je organizirala te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže. Zajedničkim snagama zaista nekome možemo ovaj Božić učiniti sretnijim“, izjavio je Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...