Dan nakon Carrie Fisher umrla njena majka, jedna od najvećih holivudskih diva

Majka Carrie Fisher, također proslavljena glumica Debbie Reynolds preminula je u bolnici u Los Angelesu dan nakon smrti kćeri. U bolnici je 84-godišnja glumica završila zbog problema s disanjem i navodnog moždanog udara, piše Index.hr.

Kako pišu strani mediji, pozlilo joj je dok je sa sinom Toddom Fisherom u njegovoj kući na Beverly Hillsu dogovarala detalje Carriena sprovoda. Hitna pomoć pozvana je oko 13 sati, a nekoliko sati kasnije je objavljeno da je preminula.

“Željela je biti s Carrie. To su bile i njezine zadnje riječi. Tako mi nedostaje, želim biti s Carrie, rekla mi je”, ispričao je Todd za ABC News.

Debbie se proslavila pedesetih godina prošlog stoljeća ulogama u “Singin’ In The Rain”, “Three Little Words”, “It Started with a Kiss”, a posljednjih godina glumila je u brojnim TV serijama.

Prošle je godine osvojila počasnog Oscara, nagradu Jean Hersholt za svoj humanitarni rad, no bila je prebolesna da dođe na dodjelu. Za Oscara je bila nominirana 1965. za ulogu u filmu “The Unsinkable Molly Brown”, no osvojila ga je Julie Andrews za ulogu u “Mary Poppins”.

Na vrhuncu karijere Debbie je doživjela brojne teške trenutke. Carrien otac Eddie Fisher ostavio je Debbie zbog Elizabeth Taylor, dok joj je drugi muž uzeo milijune.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...