Doček Nove u Zadru koštat će nas 337 tisuća kuna

Ovogodišnji program dočeka Nove godine razrađen je šire i opsežnije nego prethodnih godina te se konceptualno i marketinški nastavlja na projekt Adventa u Zadru, koji u kontinuitetu traje 36 dana – od 02. prosinca 2016. do 06. siječnja 2017. godine.

Procijenjena vrijednost svih navedenih aktivnosti, odgovaraju nam iz TZ Grada Zadra, za doček Nove godine (onoliko koliko se iste mogu odvojiti od adventskih nastupa, produkcije i pripadajućih troškova marketinga) je 370.000 kuna.

U svotu ulaze sljedeći događaji; koncert grupe Vista na Trgu Petra Zoranića, doček Nove na trgu za najmlađe (dječja radionica uz izradu hrskavih kroštula s čokoladom (churros) s poznatim hrvatskim masterchefom Brankom Ognjenovićem i voditeljem Totom, koncert Ivana Zaka za djecu, podjelu churrosa s čokoladom sudionicima radionice i koncerta.

Nadalje, koncert klape Intrade i Tomislava Bralića te Ivana Zaka na Narodnom trgu, koncert grupe Synthetica i Living Rooma na Forumu, kao i Black Coffeeja na platou na Kalelargi između HNK i La Bodege.

Organizacija zabave spušta se i u Varoš, na terasu caffe barova Kult i Dišpet gdje će svirati zabavni sastav Harmonija, a od 02.00 DJ Anđelo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...