Doznajte koje su tajne zavođenja svakog horoskopskog znaka

Kada je očijukanje u pitanju, svaki horoskopski znak to radi na različit način. No, vaš stil flertanja se neće svidjeti baš svim ostalim znakovima. Provjerite kod koga će vaš način flertanja uspjeti, a kod koga možda neće.

Ovan

Znaju što žele i kako da dođu do toga. Kada nešto naume, toga se i drže. Tako da će poduzeti sve mjere kako bi nekoga osvojili. S Ovnovima se tako neće slagati Bik, Rak i Škorpion, dok će se kratkoročno svidjeti drugim Ovnovima, Vagama te Strijelcima. Dugoročne šanse mogu biti ostvarene s Blizancima, Lavovima, Strijelcima i Vodenjacima.

Bik

Vječni romantičari, Bikovi su smireni i sabrani dokle god ne osjete prijetnju. Znakovi s kojima se Bikovi možda neće slagati su Blizanci, Lavovi i Strijelci. Kratkoročne iskre će biti sa Škorpionima, Ovnovima i Djevicama, a dugoročne s Jarčevima, Vagama i Rakovima.

Blizanci

Kombinacijom humora, intelekta i iznenađenja možete očekivati neočekivano. Blizanci se neće baš svidjeti Ribama, Bikovima i Rakovima, dok će se kratkoročno svidjeti Lavovima, Djevicama i Škorpionima. Dugoročne najbolje šanse imaju s Vodenjacima, Vagama i Ovnovima.

Rak

Dvije riječi najbolje opisuju Rakov način flertanja, elegantno i zabavno. Direktni su, laskavi i šarmantni, međutim samo onda kada su apsolutno sigurni da se i oni sviđaju osobi s kojom očijukaju. Vrlo su radoznali po prirodi, što bi moglo zasmetati drugim znakovima poput Blizanaca, Strijelaca i Vodenjaka. Kratkoročno će se svidjeti Lavovima, Ribama i Jarčevima, a dugoročno Bikovima, Djevicama i Ribama.

Lav

Vole voditi glavnu riječ, te posjeduju superiornost koju niti jedan drugi horoskopski znak ne može nadmašiti. Razgovaraju s lakoćom, ali znaju biti dramatični i intenzivni kada pričaju s nekim tko im se jako sviđa. Znakovi s kojima se neće baš slagati uključuju Ribe, Bikove i Jarčeve. Kratkoročne šanse mogu imati s Rakovima, Djevicama i Škorpionima, a dugoročne s Blizancima, Vagama i Ovnovima.

Djevica

Kada su Djevice u pitanju, njihov stil je prepoznatljiv. Oni su sramežljivi i misteriozni. Najčešće biraju srcem, što znači da žele nešto dugoročno. Neće se pretjerano slagati s Vagama, Strijelcima i Ovnovima. Kratkoročne iskre će biti s Vodenjacima, Blizancima i Škorpionima, a dugoročne s Bikovima, Jarčevima, Rakovima i Djevicama.

Vaga

Iznimno analitične, Vage će prvo “izvagati” ono pozitivno i negativno kod ljubavnog interesa, te na temelju toga odlučiti žele bi započeti s flertanjem ili ne. Nakon što se odluče za očijukanje, Vage postaju atraktivne, direktne i ljupke, te kad im se netko jako sviđa, flertanje će postati iznimno strastveno. S Vagama se neće baš slagati Rakovi, Djevice i Jarčevi, dok će se kratkoročno svidjeti Bikovima, Vagama i Ovnovima. Dugoročno će dobro funkcionirati s Blizancima, Lavovima i Vodenjacima.

Škorpion

Kombinacija moći, misterioznosti i spremnosti na flert zaštitni je znak Škorpiona. Oni ne skrivaju svoju seksualnost, te im to iznimno pomaže pri očijukanju. Međutim, Škorpion je emotivan i dubokouman. Škorpioni se neće svidjeti Blizancima, Lavovima i Vagama, a kratkoročno će se svidjeti Bikovima, Strijelcima i Ovnovima. Dugoročno najbolje šanse Škorpioni imaju s Ribama, Rakovima i Jarčevima.

Strijelac

Ovaj horoskopski znak krasi bezbrižnost. Vole biti spontani i imaju osobnost koja magnetizira, te se nerijetko nađu u središtu događanja. Međutim, Strijelci su i filozofska bića. U tome je upravo njihova čar, imaju dva suprotna pola kojima će očarati svoj ljubavni interes. Znakovi s kojima se Strijelci možda neće složiti su Rakovi, Djevice i Ribe. Kratkoročno sviđanje će biti obostrano kod Strijelaca i Škorpiona, a dugoročno kod Vaga, Blizanaca i Lavova.

Jarac

Čvrsto stoje na tlu, iskreni i direktni. Tako se mogu opisati Jarčevi. Jedino flertuju s intelektualcima, te često tijekom očijukanja se oslanjaju na govor tijela. Neće baš zapeti za oko znakovima poput Blizanaca, Lavova i Strijelaca. Kratkoročno imaju šanse s Ovnovima, Rakovima i Vagama, a dugoročno s Bikovima, Škorpionima i Djevicama.

Vodenjak

Poznati po gracioznom i tečnom načinu flertovanja, Vodenjaci su duhoviti, inteligentni i društveni. Tijekom očijukanja znaju se oslanjati na govor tijela, no neće slagati svoj ljubavni interes zbog flerta jer su vrlo iskrene osobe. Vodenjaci iskre neće osjetiti s Bikovima, Rakovima i Djevicama. Kratkoročna zainteresiranost dogodit će se sa znakovima poput Škorpiona, Riba i Lavova, a dugoročna s Blizancima, Vagama i Strijelcima.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je misteriozan, senzualan i dubokouman. Najčešće zavode svojom seksualnošću i maštom, no Ribe su sramežljive te im treba vremena kako bi se opustile i otvorile. S njima se baš neće slagati Lavovi, Djevice i Blizanci, dok kratkoročno slaganje postoji kod znakova poput Vodenjaka, Bikova i Vaga. Dugoročno će se Ribe slagati s Rakovima, Škorpionima i Jarčevima, piše Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...