Cestitka_Uskrs

Ekipno A & B prvenstvo Hrvatske u organizaciji PK Zadar ovaj vikend na Višnjiku okuplja velika imena hrvatskog plivanja

Ovaj vikend je plivačkom klubu „Zadar“ dodijeljeno priređivanje najvažnijeg plivačkog natjecanja u državi ove zimske sezone na kojem će Zadrani imati priliku uživo navijati za hrvatske plivačke zvijezde. Sva velika imena hrvatskog plivanja naći će se na jednom mjestu, na zatvorenom plivalištu bazena Višnjik. Sanja Jovanović, Mario Todorović, Mislav Sever, Kristijan Tomić, Ana Radić i ostali sudionici tek održano Svjetskog prvenstva u malim bazenima dolaze na bazen Višnjik braniti boje svojih klubova.
Na natjecanju će nastupiti po 16 najboljih muških i ženskih ekipa, po osam u A i B rangu. Natjecanje se odvija u 3 dijela, započinje u subotu 17.12. u 9:00 sati. Istog dana plivači će ponovno na bazen od 16:00 sati, a treći dio natjecanja održati će se u nedjelju 18.12. s početkom u 09:00 sati.
Naši  plivači na lanjskom su se natjecanju pridružili curama i ušli u prvih 16. Čast nam je da sa ove godine nastupamo u B ranu sa muškom i sa ženskom postavom i to na domaćem terenu. Boje „Zadra“ u muškoj konkurenciji braniti će Antonio Milin, Filip Petani, Bruno Šarić, Marko Radović, Božo Puhalović, Marijan Kulaš, u ženskoj konkurenciji: Katja Čizmin, Nikka Sipina, Anna Mladenović, Nikita Baraba, Lea Matešić, Andrea Anna Milin, Petra Rudić i Marija Dora Bačić.
Ovo natjecanje velika je prilika za promociju plivanja kao sporta, popularizacije plivanja u našem gradu te velika prilika svim ljubiteljima ovog baznog sporta da na bazenu Višnjik pogledaju najjača imena Hrvatskog plivanja.
Iz PK Zadar pozivaju Zadrane da ovaj vikend provedu u zatvorenom plivalištu bazena Višnjik, te da navijaju i uživaju u zamasima hrvatskog i zadarskog plivačkog sporta.
Ulaz je slobodan!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...