Hajduk će sljedeće sezone na dresu nositi imena svojih najvjernijih navijača

Na trećem dresu nogometnog kluba Hajduk u sljedećoj sezoni bit će utisnuta imena 2.200 donatora koji su svaki pojedinačno u nedavno završenoj akciji “Ili jesmo ili nismo” uplatili 1.911 ili više kuna te je na taj način prikupljeno 4,43 milijuna kuna za otkup dionica tog kluba, objavila je u četvrtak udruga Naš Hajduk.

“Ovih 4,43 milijuna kuna je dovoljno da se otplati čitava godišnja rata koju Udruga ‘Naš Hajduk’ plaća za stečenih 24,53 posto dionica Hajduka,” rekao je za Hinu voditelj projekta stjecanja dionica Tomislav Mikulić.

Akcija “Ili jesmo ili nismo” prva je akcija prikupljanja donacija za stjecanje dionica Hajduka nakon što je udruga “Naš Hajduk” sredinom listopada ove godine otkupila od tvrtke Tomy 24,53 posto dionica kluba s rokom otplate od deset godina.

Po Mikulićevim riječima uspjeh akcije “Ili jesmo ili nismo” je iznimno važan za buduće akcije prikupljanja sredstava za otplatu još devet rata za dionice. Najavio je skorašnje pokretanje nove akcije.

“Za 20-ak dana bit će otvorena mogućnost ugovaranja trajnog naloga i donacija 30, 50, ili 100 kuna svaki mjesec bez odlaska u poslovnice banaka”, istaknuo je Mikulić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...