HAK upozorava; Kolnici su vlažni i skliski, moguća poledica

Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, upozorava jutros HAK vozače, prenosi Index.hr.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova na vijaduktu Svilno (u duljini od oko 2 km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika, a danas, 20. prosinca, od 8 sati do 21. prosinca u 7 sati zbog radova u tunelu Rožman Brdo (16.km) u smjeru Rijeke vozit će se jednim trakom.

Na riječkoj obilaznici (A7) od danas u 18 do sutra, 21. prosinca u 12 zbog radova će biti zatvoren vozni trak od tunela Katarina (26.+700km) do nadvožnjaka Kozala (26.+450km) u smjeru GP Rupa. Vozit će se pretjecajnim trakom.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Pasjak.

GP Slavonski Brod zatvoren

Danas, 20. prosinca od 9 do 15 sati bit će za sav promet, u oba smjera, zatvoren granični prijelaz Slavonski Brod, zbog premještanja opreme i završne faze radova na prijelazu.

U srijedu, 21. prosinca, zbog radova od 8 do 14 sati bit će prekinut promet na graničnom prijelazu Županja. HAK savjetuje vozačima da koriste alternativne granične prijelaze za prijelaz granice.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Dana 30. prosinca trajekt će isploviti iz luke Stari Grad za luku Split u 18,30 sati umjesto u 17,30 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...