Ivan Šarić gostovao kod srpskog komičara Zorana Kesića; Pokušali naći rješenje oko poglavlja 26

Od kako je Hrvatska blokirala Srbiju na putu ka europskoj uniji, Srbi se, čini se, ako ništa drugo, dobro zezaju na taj račun. Hrvatski komičar Ivan Šarić gostovao je kod srpskog komičara Zorana Kesića gdje su njih dvojica pokušala naći rješenje oko poglavlja 26. Šarić je odmah na početku emisije rekao kako Srbi misle da su bolji, ljepši, obdareniji… Ipak, ‘po vašem se voditelju vidi da ljepši niste’, kazao je Šarić, piše Dnevnik.hr.

Čiji je bio Nikola Tesla? Srbin je bio, uzviknuo je Kesić, no kada je Šarić kazao kako je Tesla bio Srbin ali i gay, Kesić je odustao od ideje da je znanstvenik njihov. Zoran Kesić je upitao Šarića zašto smo ih tek sada blokirali na što mu je naš Ivan jasno rekao: ‘Mi smo nesposobni. Htjeli smo vas blokirati još na prvom poglavlju, ali smo se tek sada sjetili’. Ipak, Šarić i Kesić pokušali su naći zajednički jezik pa su dogovorili kulturnu razmjenu. ‘Vi nama dajte Karleušu jer u Hrvatskoj svi okidaju na nju. Dat ćemo i mi vama isto neko smeće’, kazao je Šarić.

‘Ok, vi nama Rozgu’, zatražio je Kesić no Šarić mu je za Karleušu dozvolio tek pola Rozga i to gornji dio.

Naravno ništa nije moglo proći bez priče o čokoladicama. Kako su to Kesić i Šarić oduševili publiku pogledajte niže u videu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...