Jedan od “2 Cellosa” skinuo se i fotografirao potpuno gol

Slavni čelist Luka Šulić oduševio je sve svoje obožavateljice fotografijom na Instagramu, gdje u potpunosti gol pozira u japanskoj toploj kupelji s pogledom koji ostavlja bez riječi. Za ovu fotografiju zasigurno je zaslužna njegova djevojka Tamara Zagorenski, koju je Šulić poveo na svoju turneju po Australiji i Novom Zelandu.

Posljednji dan opuštanja na Novom Zelandu. Japanski onsen s pogledom, napisao je ispod fotografije na svom Instagram profilu Luka Šulić, na kojoj slavni čelist iz 2Cellosa pozira s leđa u potpunosti gol u toploj kupelji s pogledom koji ostavlja bez riječi. Onsen, kako je napisao Šulić ispod fotografije, zapravo je japanski izraz za topli izvor, mada se često koristi da opiše objekte za kupanje oko toplih izvora.

Relaxed last day in #newzealand. Japanese onsen with a view. ?????

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Atraktivni Šulić ovom je fotografijom u samo nekoliko sati prikupio gotovo 5 tisuća lajkova, no njegova djevojka Tamara Zagorenski ne mora brinuti oko mnogobrojnih obožavateljica, jer Luka na putovanja u većini slučajeva vodi upravo nju. Tako je bilo i ovoga puta. Dvojac 2Cellos u prosincu je, zbog turneje, boravio u Australiji i na Novom Zelandu, a koliko im se Novi Zeland svidio, govori i to da je par odlučio produžiti svoj boravak tamo i uživati u neistraženim ljepotama.

?? #milfordsound #newzealand #love #photooftheday

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...