Jednoglasno donesen starigradski proračun za 2017. godinu

Donesen je najvažniji financijski dokument Općine Starigrad, njezin proračun za sljedeću godinu, i to na poslijednoj ovogodišnjoj radnoj sjednici. U skladu s time iz općine obavještavaju javnost o donesenom dokumentu o čemu pročitajte u nastavku.

Dostavljamo Vam u prilogu priopćenje za javnost, nakon održane posljednje radne sjednice u ovoj godini. Na sjednici je donesen naš najvažniji financijski dokument „Proračuna“ za 2017. godinu. Proračun je jednoglasno donesen, svih jedanaest vijećnika iz aktualnog saziva je bilo „Za“. Osim proračuna doneseni su i ostali godišnji programi čija obveza donošenja je propisana posebnim zakonima i te ostale odluke iz nadležnosti predstavničkog tijela.

U skladu sa načelnom transparentnosti proračuna, izrađen je i „Proračun u malom“ kao svojevrsni vodič za građane te će biti slijedeći tjedan dostupan na našoj mrežnoj stranici.

priopcenje-za-javnost-23-sjednica

obrazlozenje-proracuna-2017

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...