Jutro maglovito, ostatak dana sunčan s burom

U unutrašnjosti će danas prevladavati magla i niski oblaci, ponegdje i dugotrajni, a mjestimice je moguća slaba oborina; najviša dnevna temperatura zraka na kopnu uglavnom od -2 do 3, na Jadranu između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 20. prosinca, prenosi Index.hr.

U unutrašnjosti poslijepodne se očekuju sunčana razdoblja. Na Jadranu i područjima uz njega djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a ponajprije na otocima i otvorenom moru može pasti malo kiše. Vjetar većinom slab. Na Jadranu umjeren, prema otvorenom i jak istočnjak i jugo, a podno Velebita bura.

I sutra maglovito

DHMZ javlja kako se i sutra u nizinama unutrašnjosti očekuju magla i niski oblaci, koji se mjestimice mogu zadržati veći dio dana.

Na Jadranu i uz njega bit će pretežno sunčano, a po kotlinama Like i Gorskog kotara ujutro magla. Vjetar će biti slab, na Jadranu slaba do umjerena, ujutro na sjevernom dijelu mjestimice i jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura kretat će se od -8 do -4, na Jadranu od 4 do 9. Najviša dnevna između -1 i 4, na Jadranu 11 i 15 °C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...