Lions klub Zadar završio četverogodišnje aktivnosti obnove i uređenja koncertne dvorane Kneževe palače

Posljednja su dva dana članovi Lions kluba Zadar proveli iznimno aktivno, no, dakako, i humanitarno. U petak su tako održali svoj tradicionalni Božićni bal, a subotu su odvojili za druženje sa štićenicima Doma za odgoj djece i mladeži.

Upravo su na Božićnom balu svečano završile aktivnosti vezane uz obnovu i uređenje koncertne dvorane u Kneževoj palači. Prikupljanje pomoći, ali i cijeli niz akcija i radnji koje su pridonijele povećanju svijesti o potrebi obnove ove koncertne dvorane, Lionsi su započeli daleke 2012. godine.

Naša upornost pružila nam je veliku potporu i u nekim trenucima malodušnosti davala snage da nastavimo obavljati zahtjevan posao na obnovi Kneževe palače, kazao je Šime Erlić.

Koncertna dvorana u Kneževoj palači baš kao i sama zgrada stradali su 1991. prilikom neprijateljskog granatiranja Zadra, a već za koji mjesec nova, obnovljena i renovirana dvorana, otvorit će svoja vrata kako građanima grada tako i svim umjetnicima i glazbenicima.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...