Luka Modrić ne vjeruje u “bijeli Božić” pa je s obitelji otputovao u Dubai

Čini se kako odmor u Dubaiju naših nogometaša i njihovih obitelji još uvijek traje. Nakon završenih nogometnih sezona, Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić odlučili su se pošteno odmoriti, a za destinaciju odabrali su Ujedinjene Arapske Emirate. Luka Modrić tamo je stigao sa suprugom Vanjom i djecom Ivanom i Emom, Srna sa suprugom Mirelom Forić-Srnom i djecom Kasjom i Karlom, a Kovačić sa zaručnicom Izabelom Andrijanić. S njima su u društvu bili i Andrea i Hrvoje Čermak sa svojom djecom, piše tportal.

Enjoying holidays with my family and friends… ??‍?‍?‍??#desert#camels#?

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

Vesele obitelji zajedno se dobro provode u Dubaiju, a nezaboravna im je bila i šetnja na devama po pustinji. Fotografiju ekipe objavio je Luka Modrić na svom Instagram profilu. I dok nogometaši i njihove bolje polovice stoje, maleni potomci sjede na pijesku.

Još jednom fotografijom, Modrić je oduševio svoje obožavatelje i pratitelje – onom na kojoj sa suprugom Vanjom i djecom pozira s Djedom Mrazom. I dok mnogi žele upoznati Djedicu u njegovom orginalnom okruženju, na snijegu i niskim temperaturama, obitelj Modrić odlučila je vidjeti kako on u svom odijelu izdržava visoke temperature u Dubaiju.

Merry Christmas to everyone… ??❤️????

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...