Jedinstveni festuval

Mladi inovatori najavili Taste and travel festival 2017.

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Jedinstveni Taste and Travel festival, koji je ove godine izazvao veliki interes javnosti i regionalnih medija, okruglim stolom mladih inovatora najavio je izdanje 2017. Za razliku od ovogodišnjeg, Taste and Travel festival od siječnja 2017. počinje s brojnim aktivnostima kroz cijelu iduću godinu. Mladi inovatori, studenti Sveučilišta u Zagrebu najavili su da će se ove godine, uz Festival inovacija, održati i međunarodna konferencija o budućnosti hrane.

«Iznimno mi je drago da su mladi kolege inovatori prihvatili naš poziv za daljnjom suradnjom i širenjem Festivala. Na okruglom stolu predstavili smo i razgovarali o mnogim idejama koje su zaista inovativne i Hrvatsku bi mogle odlično pozicionirati u svijetu prehrambene industrije i šire!» – izjavio je jedan od organizatora Karlo Vulin.

Ideja Taste and Travel festivala je povezivanje mladih s tržištem, poduzetnicima kao i otvaranje prostora za kreiranje novih ideja i pravaca. Cilj Festivala u 2017. je pozicioniranje kao jednog od najvažnijih regionalnih događaja kada su inovacije u prehrambenoj industriji u pitanju, te da postane svojevrsni rasadnik ideja i talenata.

Taste and Travel Festival u Zadru će se, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, održati od 24. do 27. kolovoza 2017., a prethodit će mu predstavljanja diljem Hrvatske. Generalni pokrovitelj Festivala je HEP.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar