Modrić neće zaigrati protiv Deportiva, Zidane objasnio zašto

Real Madrid je u “remi” formi s dvije izjednačene utakmice iza sebe, jedne protiv velike Barcelone, druge protiv dortmundske Borussije. Luka Modrić, naš reprezentativac kojega trenutno tresu financijske afere, dao je svoj obol u obje utakmice, odigravši odlično u El Clasicu te nešto manje fantastično u utakmici Lige Prvaka na kojoj je zamijenjen u 63. minuti.

Iako se šuškalo o ozljedi, izgleda da je Luka tu kletvu izbjegao, ali Zinedine Zidane ipak će ga ostaviti na klupi u srazu protiv Deportiva – zašto?

Trener Reala svoju odluku objasnio je željom da odmori najbolje igrače, odnosno da se radi o rotaciji kojom želi dati priliku i manje razvikanim imenima. Radi se o logičnoj odluci budući da Deportivo iz La Coruñe već duže vrijeme obitava na donjem dijelu ljestvice španjolske lige, a utakmica će se igrati na domaćem terenu Santiaga Bernabea.

Luku tako u sutrašnjem dvoboju neće nastupiti, no Real se uvijek isplati pogledati. Ako radi ničeg drugog, onda radi sjajne igre našeg drugog reprezentativca – Matea Kovačića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...