Na Jadranu sunčano s burom, temperatura će se penjati i do 16 stupnjeva

U većini krajeva umjereno danas će biti oblačno, no uz više oblaka, uglavnom u prvom dijelu dana, na sjevernom Jadranu je moguće malo kiše, u gorskim predjelima susnježice i snijega. Poslijepodne će biti više sunčanih razdoblja. U Dalmaciji i Slavoniji pretežno sunčano. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu slaba i umjerena bura. Najviša dnevna temperatura između 1 i 6, na Jadranu od 11 do 16 °C, javlja DHMZ.

HAK upozorava da su kolnici mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj Hrvatskoj i dijelu Dalmacije. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te da na put ne kreću bez zimske opreme koja je obvezna na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

Zbog razminiranja uz autocestu A1, dana 5. prosinca 2016.god. od 08,00 do 15,00 sati za sav promet bit će zatvorena dionica između čvorova Sveti Rok i Zadar II, u oba smjera. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Karina (DC50, DC27 i DC502).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...