KRAJ POSLOVNE AGONIJE?

Napokon poznata sudbina Baumaxa u Zadru: Za 4,7 milijuna eura preuzima ga Pevec!

Antenna Group
Tamni način

Trgovački lanac Pevec izvijestio je danas da je kupio prava razlučnog i stečajnog vjerovnika BKS banke iz Klagenfurta za 4,7 milijuna eura, čime je postao prvi razlučni vjerovnik na nekretninama Baumaxa u Zadru te polaže pravo prebiti tražbinu s cijenom nekretnine i tako postati njezin vlasnik.

Ugovor o tome potpisan je 2. prosinca, a kako se navodi u priopćenju, time je učinjen veliki korak prema konačnom rješenju višegodišnjeg problema dotrajalog, nefunkcionalnog i za rad djelatnika neprimjerenog prodajnog centra Peveca u Zadru.

Zadao sam si ciljeve koje želim realizirati u prva tri mjeseca svog mandata. Rješavanje dugogodišnjeg problema prodajnog centra u Zadru jedan je od njih i presretan sam što će, u tome gradu,naši djelatnici konačno raditi u primjerenim uvjetima, a Pevec slijediti strategiju kojoj je jedan od ciljeva upravo kupovina vlastitog prodajnog centra u Zadru, kazao je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević.

Podsjetio je da je prošloga tjedna dogovorena gradnja novog objekta u Bjelovaru, a sada i realizirana kupnja za prodajni centar Zadar.

Akvizicija ta dva centra je bitna za naše djelatnike, kojima želimo osigurati ugodnu i primjerenu radnu sredinu te našim kupcima pružiti jedinstven ugođaj kupovine u skladu s modernim prodajnim standardima, istaknuo je Lovrinčević.

Ostavi komentar koristeći Facebook