Od 27. lipnja 2017. Easy Jet polijeće sa zadarskog aerodroma

Putujete li baš 27. lipnja 2017. godine iz Zadra za Milano, imamo dobru vijest za vas. Točnije, dobru vijest za vas ima Zračna luka Zadar koja će kao luka početi svojim uslugama opsluživati niskotarifnu kompaniju EasyJet.

Riječ je o zračnoj kompaniji sa središtem u Velikoj Britaniji, a niske cijene karata omogućuje izostankom obroka i pića, mogućnošću biranja mjesta kao i prednošću ukrcaja.

easyjet-plan

Kao i većina “normalnih” kompanija, i ova će vam naplatiti zakup dodatnih kilograma prtljage ali i mogućnost kupovine neke od gore navedenih usluga.

Prema pisanju nekih medija, Zračna luka Zadar nije se oglasila po ovom predmetu niti imaju službenu potvrdu avioprijevoznika o uvođenju linija.

Dodajmo ovome kako prvi niskotarifac koji leti iz Zemunika, Ryanair, čini 65 posto prometa zadarske Zračne luke.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...