Održane 20. tradicionalne atletske utrke i memorijalna biciklistička utrka Zoran Bilosnić u Poličniku

Jučer su, povodom blagdana Sv. Nikole i dana župe Poličnik održane 20.tradicionalne atletske utrke te memorijalna biciklistička utrka Zoran Bilosnić u organizaciji Hrvatskog atletskog kluba Sv. Ante Poličnik, a pod pokroviteljstvom Općine Poličnik te načelnika općine i saborskog zastupnika Davora Lončara.
Po lijepom vremenu na velikom nogometnom igralištu Grabi okupio se velik broj djece iz Poličnika, Zadra, Sv. Filip i Jakova ,Pridrage.

Najmlađi sudionici, njh 80-ak, su pokazali strast za trčanjem i pobjeđivanjem, a svi sudionici dobili su unikatne jubilarne učesničke medalje, dok su najbolji u kategorijama nagrađeni posebnim medaljama koje im je uručivao Kamer Halili, izaslanik gradonačelnika grada Zagreba Milana Banbića, koji je trebao nastupiti na utrkama ali se ispričao zbog radnih obaveza u gradu Zagrebu.

Nagrade u memorijalnoj biciklističkoj utrci Zoran Bilosnić ispred obitelji Bilosnić uručivala je kćerka Danijela. Biciklisti su po tradiciji dobili spomen medalje, a najbolji i pehare .
Načelnik općine Davor Lončar podijelio je nagrade najboljim atletičarima i atletičarkama u trci na 10 km te se zahvalio svim sudionicima koji su trčali na utrci, a posebno svim onima koji su u proteklih 20 godina pomagali organizirati utrku koja je jedna od najstarijih sportskih manifestacija u općini Poličnik .
Poticanje mladih na bavljenje sportom ja naša trajna obaveza koju smo davno počeli provoditi na prostoru općine Poličnik te im u tom smislu, izgradnjom igrališta, dvorana, dječjih vrtića, društvenih domova i ostalih popratnih sadržaja, omogućujemo da u Poličniku imaju perspektivu . Hrvatski atletski savez na čelu s predsjednikom Ivanom Veštićem i Hrvatski atletski klub Sv. Ante Poličnik dodjelili su plaketu zahvale Općini Poličnik za 20. godina neprekidnog pokroviteljstva ove manifestacije. Uz mali domjenak i druženje završile su jubilarne 20. atletske i biciklističke utrke na sportskom igralištu Grabi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...