Single za Božić? Evo zašto je to jednostavno predivno

Znamo, lako je biti ljubomoran kad vidiš sretne parove koji šeću za ruku prekrasno okićenim parkovima i puni ljubavi naručuju kuhano vino. Biti single za Božić može zvučati strašno, ali može biti i predivno. Sve je u stavu, a zbog ovih ćeš razloga promijeniti stav i obožavati svoj single Božić, piše Index.hr.

Više vremena za nove ljude

Vrijeme Adventa idealno je vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Dok su sretni parovi zadovoljni ostankom kod kuće pod dekicom, single ljudi su raspoloženi za tulumarenje. Nikad ne znaš, možda već ovog vikenda upoznaš nekog tko će brzo promijeniti tvoj single status.
 
Manje muka oko poklona

Znamo da su to uvijek slatke muke, ali kupovina poklona za dečka je svejedno pomalo mučna ako ne znaš što kupiti. Single cure nemaju takvih problema – čak štoviše, poklon koji bi inače kupile dečku, single cure mogu kupiti sebi!

Bez posjeta tuđoj obitelji

Tvoja frendica svake godine mora kod obitelji svog dečka iako joj to kvari Božić? Ako si single, ovakvi te problemi zaobilaze u širokom luku.

Bez grižnje savjesti
 
Sva silna hrana koju ćeš pojesti u ovo predblagdansko vrijeme mogla bi ostaviti trag na tvojoj liniji… koju možeš sakriti ispod odjeće i nitko neće ni primijetiti. Pitaj svoje frendice u vezama imaju li isti luksuz.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...