Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Tobi Neumann, Evan Baggs, Mariano Mateljan

Nakon super uspješnog We Love Sound partyja sa svjetskom zvijezdom Ricardom Villalobosom, organizatori Sonus festivala, nastavljaju s party sezonom u hrvatskoj prijestolnici. 17. prosinca u legendarnoj zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall nastupit će redoviti gosti Sonus festivala i medjunarodno poznata DJ imena – Tobi Neumann, Evan Baggs, Mariano Mateljan.

Tobi Neumann je dobro poznato ime elektronske scene. Ovaj Berlinac član je Cocoon agencije na čelu s “Papa” Sven Vathom i redovita postavka svih najpoznatijih svjetskih klubova, od Panorama bara/Berghaina u Berlinu do Spacea i Amnesije na Ibizi. Hrvatska publika ga je zadnji put imala priliku poslušati ovog ljeta u Zadru na Sonus Clubbing Summer eventu.

Evan Baggs Njujorčanin je sa trenutnom adresom u Berlinu. Upravo se vraća s američke turneje i prva slijedeća destinacija na party mapi mu je upravo naš Zagreb. Iako je ovaj mladi DJ nastupao od Kine do Brazila, mnogi vjeruju da njegovo vrijeme tek dolazi.

Mariano Mateljan treće je ime koje će 17. prosinca rasplesati sve posjetitelje trećeg We Love Sound eventa u Bestu. Mariano je jedan od najpoznatijih hrvatskih imena na internacionalnoj sceni te od početka član Sonus obitelji. Iz Marianovog studija izlaze trackovi koje “vrte“ mnoga velika svjetski poznata imena, a njegove setove redovito mogu čuti posjetitelji Sonus festivala,ali i legendarnih klubova kao što su Club Der Visionare ili Fuse London partyja. Uz Madezha, jedan je od začetnika Cruise party branda koji djeluje u Splitu.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-pres-welovesound-tobi-neumann-evan-baggs-mariano-mateljan-3763 i prodajnih mjesta. Early bird ulaznice iznose 50 kuna,a trenutno je u ponudi i paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 250 kn.

**Super novost – ako kupiš kartu preko Entrio od sad ti je osiguran poseban ulaz, bez čekanja!

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama

FB event: https://www.facebook.com/events/1116126358504324/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...