Sportski vikend na Višnjiku; Ekipno prvenstvo Hrvatske u plivanju, košarka i Božićni turnir škole odbojke

Ovaj vikend vas na Višnjiku očekuje raznolik program sportskih događanja među kojima svakako valja istaknuti ekipno prvenstvo Hrvatske u plivanju u organizaciji PK Zadar.
Sportski vikend svojim nastupom u županijskoj ligi mlađih kadeta otvaraju KK Jazine Arbanasi i KK Biograd, utakmica se igra u subotu 17. prosinca u 09:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 4.
U pomoćnim dvoranama 1 i 2, također u subotu s početkom u 10:00 sati održava se Božićni turnir za sudionike dalmatinske lige u badmintonu, turnir će trajati do 17:00 sati a točan broj sudionika još nije poznat.
U subotu i nedjelju se na Zatvorenom bazenskom plivalištu održava ekipno prvenstvo Hrvatske u plivanju, natjecanje se odvija u tri dijela, a započinje u subotu 17. prosinca u 9:00 sati. Istog dana plivači će ponovno na bazen od 16:00 sati, a treći dio natjecanja održat će se u nedjelju 18. prosinca s početkom u 9:00 sati. Svečano otvorenje je u subotu u 16:00 sati.
U nedjelju je na rasporedu i košarkaška utakmica u sklopu natjecanja županijske lige kadeta u kojoj će snage odmjeriti KK Jazine Arbanasi i KK Sukošan, susret počinje u 10:00 sati u pomoćnoj dvorani 3. U 12:00 sati, u istoj dvorani, sastaju se KK Zadar i KK Sukošan, riječ je o utakmici županijske lige mlađih kadeta.
Klupsko natjecanje, Božićni turnir polaznika škole odbojke OK Zadar, održava se u nedjelju od 13:00 do 17:00 sati u pomoćnoj dvorani 4.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...