Sunčano još danas, u srijedu pogoršanje vremena i kiša

U unutrašnjosti će danas biti djelomice sunčano, a uglavnom u prvom dijelu dana uz više oblaka ponegdje može biti kratkotrajnih i slabih oborina, dok se na Jadranu očekuje pretežno sunčano vrijeme, stoji u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za utorak, piše Index.hr.

Vjetar bi na kopnu trebao biti slab, povremeno do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka bura, u prvom dijelu dana mjestimice s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka od -1 do 3, a na Jadranu od 7 do 12 stupnjeva Celzijusa.

Sutra navečer naoblačenje sa sjevera

Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, na kopnu ujutro mjestimice moguća magla i niski oblaci. Prema večeri sa sjevera naoblačenje, u središnjim i istočnim predjelima s kišom koja se može smrzavati u dodiru s tlom.

Vjetar većinom slab, prema otvorenom moru povremeno umjeren sjeverozapadnjak, a u južnoj Dalmaciji još bura. Najniža jutarnja temperatura od -7 do -2, na Jadranu između 2 i 6 °C. Najviša dnevna od 2 do 7 na kopnu i od 8 do 13 °C na moru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...