Trump: “Islamski teroristi kolju kršćane po cijelom svijetu, stanje je sve gore, moramo ih izbrisati s lica zemlje!”

Izabrani predsjednik SAD-a Donald Trump oglasio se u ponedjeljak na Twitteru kako bi komentirao atentat na ruskog veleposlanika u Turskoj, tragediju u Berlinu za koju se sumnja da je teroristički napad te napad na islamski centar u Švicarskoj.

Danas su se dogodili teroristički napadi u Turskoj, Švicarskoj i Njemačkoj i stanje se samo pogoršava. Civilizirani svijet mora promijeniti način razmišljanja! – napisao je Donald Trump kojeg su netom prije ove objave elektori potvrdili kao pobjednika izbora u SAD-u.

Njegov ured također je objavio priopćenje o tragediji u Berlinu:
– Naša srca i molitve su uz bliske osobe žrtava terorističkog napada u Berlinu. Nevini civili ubijeni su na ulici dok su se pripremali proslaviti Božić. ISIS i drugi islamski teroristi kontinuirano kolju kršćane u njihovim zajednicama i religioznim mjestima kao dio svojeg globalnog džihada. Ti teroristi i njihove regionalne i svjetske mreže moraju biti izbrisane s lica zemlje, što je misija koju ćemo izvršiti s našim partnerima koji vole slobodu – stoji u izjavi, piše Jutarnji list.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...