U Hrvatskoj ništa novo; I dalje ćemo se buditi uz maglu i smrzavati uz sunce

U utorak će u unutrašnjosti nakon mjestimične jutarnje magle i niske naoblake biti barem djelomice sunčano. Na Jadranu pretežno sunčano uz malu, na sjeveru povremenu i umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će umjerena i jaka, podno planinskih prijevoja mjestimice i olujna bura prijepodne oslabiti te okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -4 do 1, a na Jadranu od 4 do 9°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 2 do 6, a na Jadranu od 9 do 14°C,donosi Tportal.hr.

U srijedu će u nizinama unutrašnjosti ujutro biti maglovito ili uz nisku naoblaku koja bi se mogla zadržati veći dio dana. Na Jadranu će biti djelomice sunčano uz promjenjivu, na sjeveru povremeno i pojačanu naoblaku. Ponegdje će postojati mala mogućnost za malo kiše, u unutrašnjosti uglavnom u obliku rosulje. Puhat će slab jugozapadnjak, na Jadranu i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -5 do 0, a na Jadranu od 4 do 9°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10, a na Jadranu od 10 do 15°C.

U četvrtak će u unutrašnjosti biti umjereno do pretežno oblačno, a moguće su i vrlo slabe oborine na granici kiše i snijega. Od sredine dana se očekuje postupno razvedravanje. Na Jadranu djelomice, poslijepodne povremeno i pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhat slab sjeverozapadnjak, a na Jadranu će zapuhati slaba i umjerena bura koja će prema kraju dana jačati. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -2 do 2, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 4 do 9, a na Jadranu od 13 do 16°C.

U petak će posvuda biti djelomice do pretežno sunčano, tek ponegdje uz prolazno umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti će puhat slab sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena, ujutro mjestimice i jaka bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -4 do 0, a na Jadranu od 5 do 10°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 3 do 7, a na Jadranu od 11 do 15°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, period stabilnog vremena nastavit će se i u danima vikenda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...