VAN PAMETI: Pernar izjavio Glasovac da ju voli, ona ga odbila pa se razvila rasprava o njenoj seksualnoj orijentaciji!

Ivan Pernar već uobičajeno pohvalio se svojim (ne)uspjesima na društvenim mrežama. Ovog puta požalio se kako će njegova kolegica, prema kojoj gaji određene simpatije, Sabina Glasovac iz SDP-a glasati za skidanje njegovog imuniteta u četvrtak, piše Večernji.

 ‘Rekla je da mora, da je takva praksa. Na to sam joj rekao da ju volim (kao čovjeka), da ju gledam kao prijatelja i pitao ju: “Je li odnos (uzajamne simpatije) koji mi imamo vrijedan toga da ga prekinemo zato jer ćeš ti glasati za to da mi skinu imunitet?”

Ona je na to rekla: “Ali tako je sa svakim”, na to sam joj rekao: “Ali Sabina, ja nisam bilo tko, ja tebe volim, kako mi to možeš napraviti”.

Ona je na to rekla: “Bit ću suzdržana”, na to sam joj rekao da ja spram nje nisam suzdržan i da se njoj događa ono što i meni da ne bi mogao biti suzdržan. Pokazao bi joj ljubav i zaštitnički stao spram nje.

Ona mi je rekla da joj je žao, da ne može biti protiv.’ – Glasi Pernarovo Facebook priopćenje.

‘Mislio sam da me voli’ – nastavio je u komentarima kada su njegovi pratitelji pokušali dokučati zašto simpatija nije obostrana.

Neki su i posumnjali u njenu seksualnu orijentaciju, na što je Pernar kratko odvratio ‘Prije bih rekao da je lojalna partiji’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...