SUPER MARIO RUN

Za ovom igricom ludile su Nintendo generacije, a od danas je dostupna za iPhone

Screenshot
Tamni način

Za sada je Super Mario Run dostupan samo za iPhone i iPad, odnosno, iOS uređaje novije od ili bar verzije 8. Igra je besplatna i nije ‘pay to win’, ali ako želite otključati sve dijelove morat ćete uložiti 9,99 dolara ili eura (ovisno gdje kupujete igru), a Super Mario Run nudi i mogućnsot kupnje u samoj aplikaciji.

Možda je najgore od svega što Super Mario Run zahtijeva stalnu internetsku vezu i, prema prvim testovima, ne zna se pouzdano koliko točno podataka troši u pozadini i za što.

Prvi igrači se slažu da je igra odlična. Grafika je spektakularna, baš kao što se i očekivalo od Nintendo Super Mario igre.

Zvuk je pravi, prepoznatljiv, kontrole se nauče za tri minute (da, baš tri, izmjereno je), a oduševit će vas i izbornici, koji su dizajnirani da se koriste lako i izgledaju savršeno.

Super Mario Run ima tri moda

World Tour: Ovaj svijet se sastoji od šest poglavlja, svako sa po četiri razine i cilj je pobijediti Bowsera, ali i spasiti princezu Peach. Također, kao i uvijek – što više novčića, to bolje!

Toad Rally: Natječite se, svaki put na drugačiji način, u novoj “mini” igri, s bilo kojim igračem iz svijeta. Povežite se, izaberite protivnika ili prihvatite izazov i sve ih “isprašite”!

Kingdom Builder: Zahvaljujući novčićima i krunama (dobijate ih prvom i drugom modu igre) izgradite “Mashroom Kingdom” baš onako kako ste oduvijek željeli, koristeći poznate oblike, dekoracije i Super Mario scenografiju.

Igricu za vaš iOS uređaj možete preuzeti na ovoj poveznici.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar