Za ovom igricom ludile su Nintendo generacije, a od danas je dostupna za iPhone

Za sada je Super Mario Run dostupan samo za iPhone i iPad, odnosno, iOS uređaje novije od ili bar verzije 8. Igra je besplatna i nije ‘pay to win’, ali ako želite otključati sve dijelove morat ćete uložiti 9,99 dolara ili eura (ovisno gdje kupujete igru), a Super Mario Run nudi i mogućnsot kupnje u samoj aplikaciji.

Možda je najgore od svega što Super Mario Run zahtijeva stalnu internetsku vezu i, prema prvim testovima, ne zna se pouzdano koliko točno podataka troši u pozadini i za što.

Prvi igrači se slažu da je igra odlična. Grafika je spektakularna, baš kao što se i očekivalo od Nintendo Super Mario igre.

Zvuk je pravi, prepoznatljiv, kontrole se nauče za tri minute (da, baš tri, izmjereno je), a oduševit će vas i izbornici, koji su dizajnirani da se koriste lako i izgledaju savršeno.

Super Mario Run ima tri moda

World Tour: Ovaj svijet se sastoji od šest poglavlja, svako sa po četiri razine i cilj je pobijediti Bowsera, ali i spasiti princezu Peach. Također, kao i uvijek – što više novčića, to bolje!

Toad Rally: Natječite se, svaki put na drugačiji način, u novoj “mini” igri, s bilo kojim igračem iz svijeta. Povežite se, izaberite protivnika ili prihvatite izazov i sve ih “isprašite”!

Kingdom Builder: Zahvaljujući novčićima i krunama (dobijate ih prvom i drugom modu igre) izgradite “Mashroom Kingdom” baš onako kako ste oduvijek željeli, koristeći poznate oblike, dekoracije i Super Mario scenografiju.

Igricu za vaš iOS uređaj možete preuzeti na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...