Zabava do jutra uz doček Nove godine na otvorenom; Na pet gradskih punktova praši osam bendova i pjevača

Na čak pet gradskih punktova i trgova na otvorenom te živom svirkom pet bendova uz nastup Tomislava Bralića& klape „Intrade“, potom velike estradne zvijezde Ivana Zaka te Bepa Matešića, Davida Ricova i grupe „Kanela“, Zadar će u dosad najvećem veselju i spektaklu Silvestrova dočekati Novu 2017. godinu! Pored večernjeg programa, zadarska Turistička zajednica i Grad Zadar osigurali su svim Zadranima, zadarskim obiteljima i gostima grada cjelodnevni program koji počinje od jutarnjih sati 31. prosinca, pa zato krenimo redom: na dočeku Nove godine za djecu i njihove roditelje na Narodnom trgu od 11 sati organizirana je dječja radionica uz izradu hrskavih kroštula s čokoladom uz budno oko legendarnog hrvatskog masterchefa Branka Ognjenovića. Bit će tu i zadarski voditelj Igor Jelinić Toto, a odmah nakon čokoladne uživancije za djecu će točno u podne pjevati Ivan Zak. Podjela čokoladnih kroštula uz fotografiranje s Ognjenovićem i Zakom slijedi od 13 sati.

Večernji novogodišnji program na Narodnom trgu počinje glazbenom poslasticom u 22:30 kada će pred svoje Zadrane na pozornicu izaći Tomislav Bralić i klapa „Intrade“! Suvišno je trošiti riječi ili predstavljati najutjecajniju klapu u Hrvata posljednjih desetljeća, kao što nije potrebno posebno najavljivati feštu od 21:30 na Trgu Petra Zoranića gdje će pjevati, veseliti se i svirati vječni Bepo Matešić, David Ricov i grupa „Kanela“, a ljubiteljima energičnog i dobrog zvuka preporučujemo sastanak na istom mjestu u 23:30 kada svira zadarska grupa „Vista“.

U isto vrijeme na Narodnom trgu novogodišnji koncert ima Ivan Zak, jedan od najomiljenijih i najpopularnijih hrvatskih pjevača s dvije Zlatne i jednom Srebrnom pločom za prodane albume.

Ljubitelji rocka, funka, soula i drugih glazbenih stilova doći će na svoje na Forumu gdje će od 23 sata na dočeku Nove za mlađe i urbane generacije nastupiti sjajni bendovi iz Zadra i Šibenika: „„Synthetica“ i „Living Room“, a za ovaj je novogodišnji koncert uz zadarski TZ zaslužan i Hostel „Forum“.

Plato između zadarskog HNK i „La Bodega“ bara ugostit će u 23 sata poznati zadarsko-splitski jazz sastav i dobitnike „Porina“ – jedinstveni „Black Coffee“.

Prije svega, na samom početku programa dočeka Nove u Zadru ne propustite napraviti đir do Varoši gdje će na terasi caffe barova „Kult“ i „Dišpet“ od 21 sati svirati najcool tamburaški sastav kojega ste ikad mogli čuti – velikogorička „Harmonija“, a od dva sata ujutro prvog dana 2017. godine uživajte uz glazbeni program DJ Anđela.

NARODNI TRG

Dječja Nova godina:11:00 izrada čokoladnih kroštula s masterchefom Brankom Ognjenovićem. 12:00 koncert Ivana Zaka za djecu. 14:00 podjela kroštula s čokoladom sudionicima radionice i koncerta te druženje i fotografiranje s Brankom Ognjenovićem i Ivanom Zakom.

Doček Nove godine: 22:30 koncert Tomislav Bralić & klapa „Intrade“. 23:30 koncert Ivan Zak.

TRG PETRA ZORANIĆA

Doček Nove godine:21:30koncert Bepo Matešić, David Ricov i grupa „Kanela“.23:30koncert grupa „Vista“.

FORUM

Doček Nove godine: 23:00koncert grupa „Synthetica“iz Zadra i„Living Room“ iz Šibenika.

KALELARGA / plato između HNK i La Bodega

Doček Nove godine: 23:00koncert jazz sastav „Black Coffee“.

TERASA CAFFE BAR KULT i DIŠPET

Doček Nove godine: 21:00 koncert tamburaškog sastava „Harmonija“. 02:00 DJ Anđelo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...