Zadrani se priključili Konzumovoj božićnoj čaroliji i pomogli sugrađanima

Zadrani su ovog petka u velikom broju posjetili Konzumovu blagdansku kućicu na Branimirovoj obali kako bi pomogli svojim sugrađanima da osjete božićnu čaroliju. Kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna u kampanji “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” osigurali su potrebnu donaciju za lokalni dječji vrtić „Latica“ i svima pokazali da imaju veliko srce.

Zahvaljujući ovoj uspješnoj inicijativi Konzuma, pravi božićni ugođaj tako će osjetiti i mališani u dječjem vrtiću „Latica“, ustanovi koja provodi edukacijsko-rehabilitacijske programe za djecu s motoričkim oštećenjima, intelektualnim teškoćama, oštećenjima vida i sluha, poremećajima govorno-jezičnog razvoja i komunikacije, poremećajima u ponašanju, autizmom i višestrukim teškoćama na području Zadarske županije.

Tijekom adventa Konzumova blagdanska kućica obići će deset gradova diljem Hrvatske i tako pomoćideset lokalnih ustanova koje su odabrali sami zaposlenici Konzuma. Do sada je Konzumova božićna čarolija bila u Puli, Rijeci i Zadru, a na sljedeći na redu su Split i Dubrovnik.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...