Zadrani se priključili Konzumovoj božićnoj čaroliji i pomogli sugrađanima

Zadrani su ovog petka u velikom broju posjetili Konzumovu blagdansku kućicu na Branimirovoj obali kako bi pomogli svojim sugrađanima da osjete božićnu čaroliju. Kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna u kampanji “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” osigurali su potrebnu donaciju za lokalni dječji vrtić „Latica“ i svima pokazali da imaju veliko srce.

Zahvaljujući ovoj uspješnoj inicijativi Konzuma, pravi božićni ugođaj tako će osjetiti i mališani u dječjem vrtiću „Latica“, ustanovi koja provodi edukacijsko-rehabilitacijske programe za djecu s motoričkim oštećenjima, intelektualnim teškoćama, oštećenjima vida i sluha, poremećajima govorno-jezičnog razvoja i komunikacije, poremećajima u ponašanju, autizmom i višestrukim teškoćama na području Zadarske županije.

Tijekom adventa Konzumova blagdanska kućica obići će deset gradova diljem Hrvatske i tako pomoćideset lokalnih ustanova koje su odabrali sami zaposlenici Konzuma. Do sada je Konzumova božićna čarolija bila u Puli, Rijeci i Zadru, a na sljedeći na redu su Split i Dubrovnik.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...