Zadre, riješi se azbesta!

Jeste li znali kako zabrana proizvodnje, prometa i upotrebe azbesta i materijala koji sadrže azbest u Republici Hrvatskoj vrijedi od 1. siječnja 2016. godine? To je gotovo 11 godina u kojima bi bilo za očekivati kako će azbest jednom za svagda nestati ne samo iz Zadra, već i šire. No, kako to inače biva, nužne su daljnje edukacije a upravo jedna takva održat će se u ŠC Višnjik 20. prosinca u 18 sati, a na njoj potpuno besplatno možete naučiti pravilno i odgovorno postupati s azbestom.

Ne samo da ćete nakon edukacije moći efikasno zbrinuti kancerogeni otpad, već ćete pridonijeti očuvanju prirode, ali i zdravlja sebe, svoje obitelji i svojih sugrađana.

Edukaciju o propisima vezanim uz gospodarenje građevnim otpadom koji sadrži azbest, zamjenu azbestnih krovova i fasada te mogućnostima sufinanciranja provodi Udruga “Moj otok”, a održat će se 20.12.2016. godine u ŠC Višnjik, Splitska 3, u 18 sati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...