Deseti po redu Festival vjenčanja 4. i 5. ožujka u Zadru

Festival vjenčanja je postao tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije

Deseti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka 2017. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje, a pripreme su u punom jeku.

Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Upravo identifikacija sudionika sa samim projektom, posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 9 godina okupio je preko 450 izlagača, a i ove godine, unatoč nepovoljnoj ekonomskoj situaciji očekuje se preko 50 sudionika.

Izlagači su i ove godine izrazili veliki interes zbog činjenice da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentim (korisnicima) te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastoji se unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...