Britanski Titan Airways će letjeti za Zadar na svojim prvim charter linijama za Hrvatsku

Britanski zrakoplovni prijevoznik Titan Airways (ZT/AWC) će od kraja svibnja 2017. godine letjeti na svojim prvim vlastitim charter linijama prema Hrvatskoj. Radi se o novim charter linijama za Zadar iz zračne luke Stansted u Londonu i Manchestera, piše Avioradar.

Obje charter linije će biti u prometu jednom tjedno, svake nedjelje od 28. svibnja do 29. listopada 2017. godine. Na ovim charter linijama će letjeti zrakoplovi tipa Boeing 737-300 . Ovu novu ponudu organizira turistička agencija Neilson, koja je specijalizirana na klijentelu, koja traži aktivni sportski godišnji odmor, sa sportskim programom “all inclusive”. Ove charter letove se organizirali samo za prijevoz njihove klijentele, koja će biti smještena u jedinom hotelu u Starigradu -Paklenici, koji je već sada zauzet za cijelu ljetnu sezonu 2017. godine samo za klijente navedene turističke agencije.

Zrakoplove Titan Airwaysa bilo je moguće i ranije vidjeti u Hrvatskoj, na zračnim lukama u Dubrovniku, Splitu i Puli, ali se nije radilo o njihovim letovima, nego su svoje zrakoplove iznajmljivali drugim zrakoplovnim prijevoznicima, najčešće britanskom niskotarifnom zrakoplovnom prijevozniku Jet2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...