“Čarobna notica” vrši upise; Od ove godine i u Viru!

Glazbena udruga “Čarobna notica” vrši upis djece i u drugom polugodištu. Programi koji se mogu upisati su glazbena radionica za djecu od 4-7 godina te radionice klavira, gitare, synthesizera i pjevanje za djecu od 8 godina i starije.

Svi zainteresirani se mogu javiti na brojeve mobitela 095/8448666, 092/2712294, mail: carobnanotica@gmail.com te na facebook stranicu.

“Čarobna notica” uspješno djeluje već 6 godina. Polazicni nastupaju na koncertima, uspješno upisuju oasnovnu i srednju glazbenu školu te su sudjelovali na natjecanjima i festivalima. Idejne osnivačice i voditeljice su profesorice Petra Glavan i Ana Mihovilović koje imaju dugogodišnje pedagoško i umjetničko iskustvo rada s djecom u osnovnim, srednjim te glazbenim školama u Zagrebu i Zadru.

Novost od ove školske godine je da “Čarobna notica” djeluje i na Viru tako da se zainteresirani iz tog područja mogu pridružiti.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...