Carrie Fisher neće “oživjeti” za potrebe novog Star Wars filma

Producenti Ratova zvijezda objavili su da neće digitalno oživjeti Carrie Fisher u sljedećim nastavcima galaktičke sage.

Carrie Fisher umrla je u prosincu od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvijezda vratila u osmome nastavku kojega je snimanje završeno u srpnju, a tumačila je princezu Leiu, lik koji je obilježio njezinu karijeru, ali i život. “Epizoda 8”, koja bi se trebala početi prikazivati krajem godine, bit će posljednji nastavak u kojem se pojavljuje ta glumica, ističe se u priopćenju Lucasfilma (Disney).

Deveti nastavak za dvije godine

– Našim fanovima jamčimo da Lucasfilm ne namjerava digitalno oživjeti Carrie Fisher kao Princezu Leiu – inzistirali su producenti.

Premijera devetog nastavka najavljena je za 2019. godinu.

– Carrie Fisher je bila i uvijek će ostati članicom obitelji Lucasfilma. Ona je bila naša princeza, naš general i najvažnije, naša prijateljica – naglasili su i dodali da i dalje žale zbog njezine smrti.

Posljednji film sage Ratova zvijezda “Rogue One” koji se počeo prikazivati prošle godine je pomoću informatičke tehnologije digitalno oživio britanskog glumca Petera Cushinga, koji je umro 1994., a tumači lik Grand Moff Tarkina, kojega je glumio u prvoj epizodi serije 1977. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...