”Đurologija“ za dva tjedna u Zadru

Autorska predstava Branka Đurića Đure, ”Đurologija“ za dva će tjedna ponovno zaigrati u Zadru, točnije, 3. veljače, u 20 sati, bit će izvedena u HNK Zadar!

Samo dan prije zadarske izvedbe, Đuro će predstavu igrati u Splitu, u dvorani Lora, a ulaznice za splitsku izvedbu će vrlo uskoro biti rasprodane.

Zanimanje Zadranki i Zadrana za „Đurologiju“ također je odlično, a podsjetimo se da je Branko Đurić Đuro već prošle godine sa svojom hit predstavom oduševio publiku u Zadru.

Popularni Sarajlija s ljubljanskom kućnom adresom, koji je ujedno i frontman benda Bombaj Štapa Branko Đurić Đuro svoju „Đurologiju“ naziva i svojevrsnom terapijom, u današnjim vremenima opće depresije, a priznaje da ni sam nije očekivao da će njegovu predstavu u godinu dana vidjeti više od 80 000 ljudi.

„Stvarno nisam očekivao takav uspjeh moje predstave. Veoma sam veseo, jer vidim da zanimanje za Đurologiju ne prestaje, a odlične  reakcije publike, smijeh i aplauzi, uvijek su ono što mi daje vjetar u jedra i najveća nagrada“,  naglašava Đuro, koji će hrvatsku turneju, u sklopu koje stiže u Dalmaciju i Zadar, 3. veljače, ove godine započeti u Slavoniji, krajem siječnja.

Ulaznice za „Đurologiju“ u Zadru i dalje se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni HNK i u sustavu Croatia Tickets (www.croatia-tickets.com).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...