Fantastična pobjeda Caena: Ivan Santini poslao Lyon kući plačući!

David je još jednom pobijedio Golijata u Francuskoj. “Mali” Caen koji su na početku sezone svi smatrali apsolutnim gubitnikom još je jednom dokazao da je akvizicija našeg Ivana Santinija bila potez stoljeća. Naime, upravo je on s dva komada u mreži Anthonyja Lopesa srušio veliki Lyon koji trenutno drži četvrtu poziciju u ligi.

Istini za volju, Lyon se sam “pokopao” već u osmoj minuti kada je Maxwel Cornet zabio autogol, a već dvadeset minuta kasnije lošu igru iskoristio je naš Zadranin. U 28. minuti bio je siguran s bijele točke.

Kažnjavali su i lavovi s bijele točke i to već u 35. minuti kada je gol zabio Lacazzete, a na 2:2 rezultat je postavio isti igrač i to u 45. minuti.

Čovjek bi rekao – to je to, Caen će pasti u depresiju i odustati od daljnjeg nastavka utakmice i čuvati izjednačen rezultat, ali na mjestu je u 61. minuti opet bio Santini i golom dokazao zašto je omiljen igrač stadiona Michel-d’Ornano i gradića na sjeveroistoku Francuske.

Caen je sada čvrst na 15. poziciji u prvoj francuskoj ligi, a nju mu sigurno neće poremetiti drugi ogled velikana zakazan u 21 sat. Tada, naime, snage odmjeravaju Monaco našeg Danijela Subašića i uvijek opasni Marseille. Okršaj na azurnoj obali mogao bi potencijalno Monaco postaviti na prvu poziciju u ligi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...