Humanitarna akcija “Jakna viška” u Preku zbog velikog interesa mještana potrajat će duže!

Humanitarna akcija “Jakna viška” (Imaš jaknu viška – ostavi, treba ti jakna – uzmi), koja je u POU Domu na žalu počela u utorak, 17. siječnja, trajat će do petka, 20. siječnja do 12 sati, pišu Naši školji.

U prva dva dana prikupljeno je pedesetak toplih jakni i kaputa, šalova, rukavica, kapa, nekoliko prekrivača… Zbog mnogo telefonskih upita, odlučeno je da se akcija produlji do petka, a ujedno se pozivaju i svi kojima je potrebna toplija odjeća da dođu u Dom na žalu i odberu odgovarajući odjevni predmet za sebe.

Sve što se do petka u 12 sati prikupi u Preku, odvest će se u Zadar, odakle će se, zajedno s odjećom koja je donirana u Domu sv. Frane, transportirati u Vukovarsko-srijemsku županiju, u mjesta na području Općine Nijemci.

Zato, ako imate jaknu, kaput, dječji skafander, kapu, šal, rukavice…. viška – donesite odjeću svaki dan do 14 sati u Dom na žalu, iznimno u petak do 12 sati. Pomozimo građanima koji nemaju doma ili zbog teške financijske situacije hladnu zimu provode u domovima bez grijanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...