Hvala vam 9,7 milijuna puta; Antena Zadar u 2016. zabilježila izvrsne rezultate čitanosti i posjeta

Prošla godina u medijima bila je svakakva; krvava, zla, iznenađujuća, ali bila je i lijepa i uspješna. Barem za nas, Antenu Zadar. No, evidentno i za vas, točnije za 1.374.799 jedinstvenih čitatelja koliko nas je čitalo u 2016. godini.

No to nije najveća brojka na koju smo jako ponosni. Ona pozamašnija iznosi 9.712.870 – toliko ste puta otvorili Antenu Zadar, naš portal, u 2016. godini. Da, dobro ste pročitali – devet milijuna sedamsto dvanaest tisuća osamsto sedamdeset puta!

Hvala vam! Jednostavno ste nas ostavili bez riječi.

Dakako, baš kao što smo sredinom prosinca još jednom pokazali i učvrstili položaj tržišnog lidera implementacijom posljednje generacije tehnoloških mogućnosti i izgleda portala, jedini smo regionalni portal koji može u pola minute u potpunosti izmijeniti sučelje i posvetiti se isključivom praćenju jedne tematike, emitirati video uživo ili statistički obrađivati podatke, i u ovoj 2017. godini trudit ćemo se biti vaša prva adresa, vaš najrelevantniji izvor informacija, ali i zabave, sporta i voajerskih foto galerija koje toliko obožavate.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...