Jedinstveni Taste and Travel festival i ovoga ljeta u Zadru

Jedinstveni Taste and Travel festival, koji je 2016. godine izazvao veliki interes javnosti i regionalnih medija, okruglim stolom mladih inovatora najavio je izdanje 2017.

Za razliku od proteklog, Taste and Travel festival od siječnja 2017. počinje s brojnim aktivnostima kroz cijelu iduću godinu. Mladi inovatori, studenti Sveučilišta u Zagrebu najavili su da će se ove godine, uz Festival inovacija, održati i međunarodna konferencija o budućnosti hrane.

«Iznimno mi je drago da su mladi kolege inovatori prihvatili naš poziv za daljnjom suradnjom i širenjem Festivala. Na okruglom stolu predstavili smo i razgovarali o mnogim idejama koje su zaista inovativne i Hrvatsku bi mogle odlično pozicionirati u svijetu prehrambene industrije i šire!» – izjavio je jedan od organizatora Karlo Vulin.

Ideja Taste and Travel festivala je povezivanje mladih s tržištem, poduzetnicima kao i otvaranje prostora za kreiranje novih ideja i pravaca. Cilj Festivala u 2017. je pozicioniranje kao jednog od najvažnijih regionalnih događaja kada su inovacije u prehrambenoj industriji u pitanju, te da postane svojevrsni rasadnik ideja i talenata.

Taste and Travel Festival u Zadru će se, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, održati od 24. do 27. kolovoza 2017., a prethodit će mu predstavljanja diljem Hrvatske. Generalni pokrovitelj Festivala je HEP.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...