RIJEČ - DVIJE S "STUPOM" OBRANE HNK PRIMORCA VEDRANOM JEŠOM

Ješe: “Dok bude zadovoljstva igrat ću“!

Arhiva, ilustracija

Na leđima, iako mu je lijepi broj godina (35) on, nogometaš Vedran Ješe izgleda kao dječak sa 20 i nešto godina kada je  na terenu. Brz, pokretan nije izgubio ništa od one svoje hitrine, izvrsno igra u HNK Primorcu, pa kažu nam da bi sasvim druga igra bila Primorca da njega nema u njoj. Uostalom u jesenjem dijelu polu sezone napravljen je najveći uspjeh Primorca, osvojeno je 26 bodova sedmi su na ljestvici, što je umnogome i njegova zasluga, nakana je osiguranje ostanka u ligi. Jedan od trenera koji ga je vodio u posljednjih nekoliko kola jesenjeg dijela prvenstva Leo Šarić kazati će za Ješu:

To je igrač koji na terenu daje sve od sebe. Za njega nema izgubljene lopte, odnijeti će je u duelu protivniku no sigurno je da je neće izgubiti. Svojom lakoćom igre impresionira na njega se svaki trener može osloniti u igri, uostalom on vodi igru i prenosi na terenu ono što je dogovoreno da se igra u pripremi utakmice. Jednostavno pravi čovjek – igrač na pravom mjestu, Šarić će za Ješu.

Nakon ovih riječi trenera s Ješeom smo stali popričali, sve se zna o tvom nogometnom putu upitali smo ga jeli su mu godine neki problem i dokle će, evo njegove priče:

Nema pravila, iako sam razmišljanja da se i ostavim igre, no onaj nogometni „nerv“ me tjera još dalje i dalje. Želim moje znanje i nakupljeno iskustvo prenijeti na mlađe. Ide mi ne osjećam godine prevarit se vrijeme ne može, pa zašto ne bi dalje igrao. Nisam naučio na pola uzimam cijelo i tako ću do kraja. Najbitnije je živjeti sportski, ne pretjerivati u ničemu, a kako se danas produžio i životni vijek zašto to ne koristiti. Upravo ja spajam to što znam u nogometom sa životom i evo tu sam gdje jesam. Neki me „tjeraju“ da igram i u višem rangu no vjerujte da sam se zasitio, a Biogradu sam pronašao divnu sredinu u kojoj mogu još dosta toga dati pa zašto nešto pretjerivati, reče nam Vedran.

Očekuju te već 17- te pripreme u tvojoj nogometnoj karijeri, hoće li Primorac ostvariti cilj ostanak u ligi?

Ne da ćemo ostati u ligi nego to ovaj čas potpisujem. Došao je trener Elvis Brajković posložit ćemo uvjeren sam dobar tim i već sa prvim utakmicama dokazati da nam je mjesto u toj ligi, kratko nam reče Vedran.

Kako kratiš vrijeme do početka priprema?

Uživam sa obitelji, a u poslijepodnevnim satima igram hakl tako da sam unutra u nogometu.

Ostavi komentar koristeći Facebook