Krenuli radovi na Višnjiku; Karlović: “Staza i tereni će svijetliti i danju i noću, svi će doći na svoje!”

Jutros su u Športskom centru Višnjik započeli radovi na rekonstrukciji atletske staze i vanjskih sportskih terena, te na rekonstrukciji vanjske rasvjete.

– Siguran sam da će ovom obnovom staze i terena, građani i sportaši, koji ih uvelike koriste, doći na svoje, ističe Denis Karlović, direktor Športskog centra Višnjik.  Stvoriti će se uvjeti za rekreaciju građana, odnosno treninge sportaša u vrhunskim uvjetima, i danju i navečer jer će se staza i tereni osvijetliti što produžuje vrijeme treninga i u večernjim satima. Nakon rekonstrukcije staze i terena, ovaj dio športskog centra Višnjik će i dalje, u suradnji s Gradom Zadrom, ostati besplatno na raspolaganju građanima i klubovima koji ih koriste.

Na novoj atletskoj stazi moći će se održavati međunarodna i državna natjecanja što zadarski atletičari svojim vrhunskim rezultatima i zaslužuju.

Očekivano trajanje radova je tri mjeseca i u tom periodu će taj dio Višnjika  raditi po prilagođenom radnom vremenu o čemu su klubovi korisnici već i obaviješteni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...