Libretice, članice popularnog dječjeg zbora, nosit će modnu reviju branda za djecu

Zvjezdice nikada ne sjaje same za sebe. Veoma često osvjetljavaju i tuđe puteve, druže se i udružuju te šire zajedničku radost kreativnoga stvaranja sa svima oko sebe. I sjajno se osjećaju zbog toga!
“Libretići – zvjezdice koje nose Zvjezdice” zajednički je projekt Dječjeg zbora Libretići iz Zadra čiji polaznici s punim pravom, nakon tri osvojene najviše titule na Top listi Dječje televizije i brojnih sjajnih božićnih koncerata i nastupa, nose titulu pravih, “velikih” zvjezdica, i tvrtke Zvjezdice d.o.o iz Oroslavlja koja njeguje vlastiti modni brand za djecu.
Prekrasna, šarena, vesela dječja modna revija za pamćenje održat će se 14. siječnja u 11h u prostoru klizališta, Lednog parka Zadar, a modele će pistom ponijeti – redom divne, šarmantne i svestrane Libretice, članice popularnog dječjeg zbora koje su se u ulogama malih manekenki snašle – izvanredno. Kao, uostalom, u svemu što rade.
Imat ćete priliku vidjeti mnoštvo kvalitetnih, udobnih, iznimno lijepih i nosivih odjevnih predmeta koji su izrađeni gotovo od 100% – nog pamuka: na “repertoaru” su tunikice, haljinice, majice, hlače, trenerke… – sve ono što je jednom djetetu potrebno u njegovom ormaru kako bi uvijek bilo veselo i opušteno, spremno za igru i veselje.
Libretice su s velikim ponosom prihvatile svoju ulogu “zaštitnih lica” branda koji svoje butike ima diljem Lijepe naše, a na reviji će im se, uz njihovu glazbu i pravi manekenski hod, pridružiti i
Udruga Antis te njihove dvije plesne skupine, The next step te Stepway, koje u svom plesnom izričaju njeguju urbani stil i hip hop.
Svoje subotnje prijepodne svakako “rezervirajte” za sjajne male pjevače, manekene i plesače koji će vas sigurno ostaviti bez daha!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...