Ljubavni horoskop: Evo kojim znakovima će 2017. biti godina velikih odluka i promjena?

Životnih iznenađenja i promjena u godini pred nama zasigurno neće manjkati. Provjerite kakva će vas ljubavna situacija snaći prema vašem horoskopskom znaku u 2017. godini

OVAN
Zakon privlačnosti bit će na vašoj strani tijekom Venerinog produženog ostanka u vašem znaku ove godine (od 3. veljače do 2. travnja, te od 28. travnja do 6. lipnja). Tijekom ožujka Venera će se nakratko povući, što će biti idealan trenutak da promislite jeste li sretni s predodžbom vašeg imidža. Ako tada nećete biti dobro raspoloženi, ljubavne planove stavite na pauzu.

Ljubavna afera mogla bi ili procvjetati ili uvenuti oko 10. veljače. Nakon pomrčine Sunca 21. kolovoza upoznat ćete ozbiljnog kandidata, a zbog utjecaja Jupitera oko 10. listopada bit ćete spremni na privrženu i predanu vezu više nego ikada. Mars će se 9. prosinca pojaviti u vašoj seks zoni, stoga očekujte puno aktivnosti, nevažno jeste li solo ili u vezi.

BIK
Mars će projuriti kroz vaš znak od 9. ožujka do 21. travnja, te će vam se “upaliti zeleno svjetlo” koje signalizira da preuzmete kontrolu u vašem ljubavnom životu. Kada Venera posjeti vaš znak od 6. lipnja do 4. srpnja, nećete se morati toliko truditi. Tada će moć zavođenja ljubavnog planeta biti na vašoj strani, te ćete biti okruženi udvaračima.

Mars i Venera će u ranim jesenskim mjesecima aktivirati vaš romantični sektor, stoga svakako to vrijeme posvetite situaciji na ljubavnom planu. Spremni ste na ozbiljnu vezu i zajednički život, a zbog Venere ćete se najudobnije osjećati u vezi od 7. studenog do 24. prosinca. No, ako ne uživate u društvu vašeg partnera, radije se posvetite prijateljstvima.

BLIZANCI
Prevrtljivi Blizanci počet će osjećati spremnost na predanu vezu. Saturn će povezan s vašim znakom sve do 19. prosinca, te će se mnogi od vas vjenčati, zaručiti, useliti zajedno ili napokon izaći iz veze kojoj je prošao rok trajanja. Do 10. listopada u romantičnoj zoni naći će se Jupiter, te će tada putovanja i nova iskustva s vašim partnerom začiniti vezu.

Blizanci koji su solo započet će romanse izvan “sigurne zone”, odnosno zanimat će vas ljudi različitih kultura i pozadina. Od 21. travnja do 4. lipnja, te od 22. listopada do 9. prosinca bit ćete na misiju da ostvarite sve što želite, uključujući i pravu ljubav. No, od 4. do 31. srpnja i od 14. listopada do 7. studenog neće biti potrebe za vašom inicijativom, potencijalni partneri će vama dolaziti.

RAK
Plutonovo putovanje kroz vašu osobnu zonu dugo je trajalo, te ste vjerojatno imali niz intenzivnih susreta, nekoliko kriza je zahvatilo vašu vezu ili je pak došlo do prekida kojeg niste još preboljeli. Na sreću, Plutona u vašoj zoni neće biti od 20. travnja do 28. rujna, tako da ćete imati vremena uzeti predah i razmotriti perspektivu te dinamiku vaše veze.

Od 4. lipnja do 20. srpnja Mars će biti u vašem znaku te biste tada mogli pauzirati ljubavne planove i posvetiti se sebi. No, ubrzo će se Venera naći u znaku Raka, te ćete od 31. srpnja do 25. kolovoza biti okruženi ljudima koje želite privući. S dolaskom Jupitera početkom listopada započet će vaša misija da pronađete pravu ljubav.

LAV
Početak ljubavne 2017. godine za Lavove će biti itekako ugodan. Od 3. siječnja do 3. veljače Mars i Venera utjecat će na vašu seks situaciju. To će biti pravo vrijeme da preuzmete kontrolu i pokažete partneru, sadašnjem ili budućem, što točno želite. Od 2. do 15. travnja pripazite na povratak stare ljubavi u vaš život. Pričekajte mjesec dana prije nego što ponovno odlučite razbuktati strasti te se sjetite da ste prvi put s razlogom prekinuli.

Zbog dolaska Neptuna nećete moći razlikovati požudu od ljubavi, radije se onda usredotočite na sebe. Do 19. prosinca u vašem znaku naći će se Saturn, zbog kojeg se vaš ljubavni život kreće sporo, ali sigurno. Pozitivna strana toga je što ste fokusirani na ono što vas istinski čini sretnima. Pomrčina Mjeseca 7. kolovoza nagnat će vas ili na prekid loše veze ili na ozbiljan korak u vezi. Saznajte i s kojim se znakom najbolje slažete u ljubavi.

DJEVICA
Zbog položaja Venere u vašem znaku od 3. siječnja do 6. lipnja ovo će biti godina veze i seksa, bilo da se radi o supružniku, ozbiljnom partneru ili novom dečku. No, pripazite jer od 4. ožujka do 15. travnja Venera će se kretati unazad te ćete imati poteškoća s dubljim povezivanjem. Također, tada bi se u vašem životu mogao pojaviti bivši partner.

Do 27. siječnja Mars će se naći u znaku Djevice, te vas nagnati da se suočite i razriješite konflikte koji vas muče, a do 3. ožujka zbog njega bit ćete izuzetno zauzeti u spavaćoj sobi. Zbog utjecaja Neptuna na vaše veze moglo bi doći do mnogih nesuglasica i neshvaćanja, tako da se prvo udaljite od takvih situacija i pomno promislite sljedeći korak.

VAGA
Jupiter će se u vašem znaku naći sve do 10. listopada, što znači da će naglasak u ljubavnoj 2017. godini biti na osobnom rastu Vaga. Naučit ćete biti iskreniji te kako sebe staviti na prvo mjesto. Kada vam bude trebao trenutak za sebe, to ćete i tražiti, a moguće je i da ćete otići sami na putovanje. Odmaknut ćete se od osoba koje nisu dobre za vas.

Između 27. siječnja i 4. srpnja pod utjecajem Marsa i Venera zaplivat ćete ljubavnim vodama. No, nemojte se začuditi lošijem raspoloženju od 4. ožujka do 15. travnja kada se Venera povuče. Ako ste odlučili dati drugu šansu bivšem partneru, tek ćete u ljetnim mjesecima saznati je li to bila dobra ideja ili ne. Od 14. listopada do 9. prosinca ponovno ćete preuzeti kontroli i uzeti ono što želite.

ŠKORPION
Do 27. siječnja utjecajem Marsa dobit ćete dovoljno pouzdanja te učiniti prvi korak. Također, zbog utjecaja Venere od 3. siječnja do 3. veljače, i od 2. do 28. travnja osjećat ćete se udobno u društvu potencijalnog odabranika te ćete željeti iskazivati tu privrženost što češće. No, od 2. do 15. travnja Venera će započeti s kretanjem unatrag tako da pripazite kako ne biste požurili i uništili romansu na samom početku.

Od 10. listopada u znak Škorpiona dolazi Jupiter, koji će vas podsjetiti koliko ste super, te da živite “punim plućima” i najbolje što možete. Zadnja dva mjeseca u godini pripadaju vama, bit ćete vrlo društveni i odvažni te uživati u čestim izlascima.

STRIJELAC
Do 19. prosinca u vašem znaku ostat će Saturn. Do tada ćete razaznati tko ste kao odrasla i potpuna osoba te ćete prema tim saznanjima i organizirati svoj život. Bit ćete nekarakteristično ozbiljno, no pod utjecajem Urana na vaš ljubavni život postat ćete poprilično pustolovni.

Od 3. veljače do 2. travnja, te od 28. travnja do 6. lipnja bit ćete pod utjecajem Venere. Tada ćete uživati i zabavljati, a s dolaskom Marsa u vaš znak od 4. lipnja do 20. srpnja zračit ćete seksipilnom energijom. Tijekom prosinca na jednoj od proslava mogli biste pronaći novog udvarača, a ako već imate partnera, vaša kemija će još više ojačati.

JARAC
Većinu ljubavne 2017. godine bit ćete pod utjecajem Jupitera, koji će u vama probuditi poslovne ambicije te ćete raditi još više nego uobičajeno. No, od 9. ožujka do 21. travnja, s dolaskom Marsa vrijeme je da umjesto posla prioritet postane zabava. Odvojite vrijeme za izlaske, sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom.

Od 6. lipnja do 4. srpnja, uz pomoć Venere, nastojat ćete biti što romantičniji. Nakon pomrčine Sunca 21. kolovoza mogli biste se upustiti u isključivo fizičku vezu, a od 10. listopada, s dolaskom Jupitera, obogatit ćete knjižicu s kontaktima, te će vam to pomoći pri traženju onoga što želite.

VODENJAK
Pomrčina Mjeseca 10. veljače pogurnut će vas na drastične korake u vašoj vezi. Dat ćete ultimatum vašem partneru, prekinuti s nekim tko vas zavlači, učiniti vezu ozbiljnijom, useliti se s partnerom ili pak pristati na prosidbu. Svoju odluku ćete ili potvrditi ili krenuti ispočetka s novim partnerom nakon pomrčine Sunca 21. kolovoza.

Od 21. travnja do 4. lipnja Mars će vas nagnuti da slijedite želje vašeg srca, dok će srpanj biti rezerviran za Veneru i flert. Tijekom druge polovice godine naučit ćete se pravilno svađati, bez niskih udaraca, te ćete se posvetiti rješavanju problema s partnerom ili bliskim prijateljima.

RIBA
Početak godine za Ribe će biti snažan, te ćete biti odlučni u uzimanju onoga što želite. U siječnju i drugoj polovici travnja pod utjecajem Venere bit ćete svima šarmantni te ćete s jednostavnošću privući onoga koga želite.

Od rujna, uz poticaj Jupitera, vaš seksualni život će se proširiti. Bit ćete iskreniji u krevetu, imati više partnera te ćete vjerovati nekome dovoljno da se u potpunosti emocionalno ogolite. Do kraja godine izuzetno pozitivan utjecaj na događanja u vašoj spavaćoj sobi imat će Venera i Mars, piše portal Zadovoljna.hr.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...