Nagradna igra: Hit predstava “Frozen: Zaleđeno kraljevstvo” stiže u Zadar

Popularna dječja predstava „Frozen: Zaleđeno kraljevstvo“ dolazi u Zadar, u dvoranu HNK u petak 13. siječnja s početkom u 17.00. Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, „Snježna kraljica“, Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu i adaptirao istu na hrvatski jezik.
Redatelj i glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječja kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj. U ovoj dječjoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume. U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom…
I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.
Antena dijeli 2 puta po dvije ulaznice. Kako do njih? Jednostavno – pošalji SMS poruku s ključnom riječi AZD FROZEN i svojim podacima na broj 666999. Puno sreće!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...