Najbolje zarađuju Škorpioni, Bikovi, Rakovi i uporni Lavovi, Jarci ne zarađuju koliko bi htjeli

OVAN

Oni su otvoreni, samouvjereni i poprilično impulzivni, a to znači da vole preuzimati inicijativu. Poznato je da Ovnovi ne vole mirovanje, pa im najbolje odgovaraju zanimanja iz sektora politike, gradnje ili obrazovanja.

BIK

Na njih se uvijek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem trebaju surađivati s mnogo ljudi. Mogu se pronaći u financijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, odvjetništu, marketingu ili PR-u.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže profesiju koja će ih držati motiviranima. Njima ni dva radna dana ne bi trebala biti ista, pa upravo monotonija može biti razlog tome da su oni nanezadovoljniji svojim zanimanjima. U istraživanju Careerbuildera, većina Blizanaca izjavila je da radi u sektoru umjetnosti, dizajna, arhitekture, prodaje i medicine.

RAK

Oni su nježni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole štititi one do kojih im je najviše stalo. Vole kuhati i održavati snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Jako su radišni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine. Sudionici istraživanja uglavnom rade u politici, oglašavanju, visokom obrazovanju, prijevozu i vojsci.

LAV

Nitko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, karizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovog znaka je Barack Obama koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera našeg vremena. Politika, umjetnost, dizajn, arhitektura, inženjering, zabava i obrazovanje im odlično leže.

DJEVICA

Metodične i marljive Djevice poznate su kao odlični radnici. Imaju oko za detalje i provjerit će baš svaku sitnicu, a same sebi bit će najbolji šef. Vole poslove koji zahtijevaju točnost, istraživanja i perfekcionizam. Za njih je savršen posao filmske montaže, pisanje, prodaja ili priprema hrane.

VAGA

Vrlo su društvene, pa im je potrebna interakcija s ljudima kako bi ostvarile uspješnu karijeru. Stoga im odgovara pozicija na kojoj neće raditi same nego s partnerom. Jako su kooperativne i uspješne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili provođenje zakona.

ŠKORPION

Analitične, intuitivne i domišljate Škorpione privlači sve što je misteriozno ili abnormalno. Dobro se snalaze u političkim, ali i detektivskim vodama. Odlični su istraživači u potrazi za istinom, no sudionici ankete uglavnom se bave poslovima pravne službe, inženjerstvom, znanošću i obrazovanjem.

STRIJELAC

Vole duhovnost i etičnost, a odlikuje ih velika pozitivnost. Ljubitelji su putovanja i zadovoljit će se poslom koji im daje dovoljno slobode da pričaju “svoje” istine. Filmska montaža, pisanje, marketing i odnosi s javnošću idealna su zanimanja za slobodumne Strijelce.

JARAC

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Ustrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umjetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane, a ova zanimanja najviše odgovaraju Jarcima.

VODENJAK

Poznati su kao nekonvencionalni ljudi ispred svojega vremena, često su izumitelji. Neovisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumijevanje novih tehnologija, a to se odražava na njihove izumiteljske umove. Njihovo područje je astronomija, fotografija, avijatičarstvo i računalstvo. Sudionici ankete bavili su se prodajom, poslovima u vojsci, inženjerstvom, pripremom hrane i prijevozom. Vodenjaci pripadaju promjenjivim znakovima, pa često mijenjaju posao.

RIBE

Ribe su naosjetljiviji znak zodijaka, pa se često vole predstavljati kao mučenici. Jako su empatični te često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada, pišu 24 sata.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...