Od danas u Socijalnoj samoposluzi akcija prikupljanja jakni, Blaslov: “Ako pomognemo samo jednom čovjeku, puno smo učinili”

Po uzoru na akciju humanitarne udruge Portal dobrote koja je pokrenuta u Zagrebu, od danas i u Zadru možete  potrebitima barem malo olakšati ove hladne dane. Naime, na inicijativu dviju mladih Zadranki koje su željele ostati anonimne, u Socijalnoj samoposluzi u crkvi sv. Frane možete ostaviti svoje jakne, tople kapute, šalove i rukavice. Kako nam je rekao voditelj samoposluge, Igor Blaslov, rado se uključio u hvalevrijednu akciju.

Došle su dvije mlade cure i zamolile me da im pomognem budući da im je trebao prostor. Svi građani koji imaju viška jakni i kaputa mogu ih donositi od danas u 17 sati, a s podjelom krećemo sutra od 8 sati. Ne znam koliko će akcija trajati, ali sigurno ćemo nastojati prikupiti što više tople odjeće, budući da nas sljedeći tjedan očekuju još niže temperature pa nema sumnje da će našim korisnicima ali i svima kojima nedostaje jakni, biti od velike pomoći. Ako pomognemo samo jednom čovjeku, puno smo učinili , kaže Blaslov, pozivajući ovom prilikom medije i građane da se uključe u akciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...