Okrugli stol Županijske gospodarske komore s potpredsjednicom Vlade RH Martinom Dalić

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, dana 23. siječnja 2017. godine u Zadru organizira okrugli stol na kojem će potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić predstaviti Akcijski plan za administrativno rasterećenje gospodarstva, te će se nazočnim gospodarstvenicima omogućiti dijalog s potpredsjednicom Dalić i upoznati je s preprekama s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanj

Okrugli stol „Dijalog poslovne zajednice i Vlade Republike Hrvatske – Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva“ održati će se u ponedjeljak, 23. siječnja 2016. godine u hotelu „Kolovare“ u Zadru s početkom u 10:30 sati.

Cilj ovoga skupa je predstaviti gospodarstvenicima navedeni akcijski plan te ukazati na goruće probleme gospodarstvenika u njihovom svakodnevnom poslovanju, omogućiti izravni kontakt između gospodarstvenika i predstavnika Vlade RH, te zajedno predložiti mjere i rješenja za olakšanje poslovanja.
Nakon kratkog uvodnog obraćanja predsjednika ŽK Zadar gospodina Jurina, te potpredsjednice HGK za graditeljstvo, promet i veze, gospođe Čagalj, potpredsjednica Vlade RH i ministrica, dr. sc. Martina Dalić,  predstavit će Akcijski plan nakon kojeg će se otvoriti rasprava, te pružiti prilika gospodarstvenicima za postavljanje pitanja izravno potpredsjednici Vlade RH.

Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva:

10:00 Registracija sudionika
10:30 Otvaranje skupa

10:30 Uvodni govori

gospodin Dario Jurin, predsjednik Županijske komore Zadar

gospođa Mirjana Čagalj, potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za graditeljstvo promet i veze

10:45 dr. sc. Martina Dalić, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva,

11:00 Pitanja i odgovori – dijalog između poslovne zajednice i Vlade RH

12:00 Završetak skupa
Moderator: gospodin Dario Jurin, predsjednik Županijske komore Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...